Nieuwe instructieruimte klaar

Geplaatst op 30-12-2021  -  Categorie: Algemeen

NIEUWE INSTRUCTIERUIMTE GEREED!

Binnen de vereniging was in toenemende mate behoefte aan een goede trainingsruimte voor het geven van de theoretische lesdelen bij de vuurveilig- en basistrainingen.

De oude rookruimte was daar qua oppervlak prima geschikt voor, maar door jarenlang gebruik als rookruimte een donkere en niet bepaald fris ruikende ruimte. Dankzij de sponsorbijdrage van de Theo Pouw Groep is het gelukt om in de afgelopen maanden de ruimte om te vormen naar een licht, ruim en fris trainingslokaal.

Ondanks de soms grote invloed van Covid-19 is er door verschillende klussers hard gewerkt, muren en dakpanelen zijn schoon geschrobd en opnieuw geverfd, gipswanden zijn vervangen en opnieuw afgewerkt. Al het houtwerk heeft een frisse schilderbeurt gehad, er is raambekleding aangebracht zodat de ruimte afgeschermd kan worden van de kantine en er zijn stroompunten gerealiseerd voor het beeldscherm zodat ook digitaal lesmateriaal gebruikt kan worden.

Graag hadden we de nieuwe instructieruimte een feestelijke inwijding gegund, maar ook daar gooit Covid-19 het roer om en hebben we moeten volstaan met het aanbrengen van het herinneringsbordje zodat iedere gebruiker kan zien hoe deze instructieruimte tot stand is gekomen.

De trainers maken met veel plezier gebruik van de nieuwe ruimte en we kijken er naar uit in de toekomst de trainingen nog verder uit te kunnen breiden nu we daar een geschikte ruimte voor hebben.

Onderstaand wat sprekende beelden van het harde werken en natuurlijk van het geweldige resultaat.

VOOR

Voor

 

Na

instr-7

Klusser aan het werk

instr-1-jpg

instr-3

instr-4

instr-5