Kennismaking Schietsport

Schietsport is een unieke combinatie van concentratie, technisch kunnen en fysieke inspanning. De schietsport is een relatief onbekende sport; zo weten veel mensen niet dat dit een Olympische sport is die voor iedereen en voor iedere leeftijd (9 tot 90 jaar) geschikt is. In Nederland zijn momenteel ca. 42.000 bij de KNSA geregistreerde schutters die deze sport beoefenen. Schutters zijn geconcentreerd, stellen veiligheid voor alles, gaan betrouwbaar om met hun wapens en zijn prestatiegericht.

 

Schietsport is leuk en wij willen graag de mooie kanten van de schietsport aan u tonen.
Voor mensen (18 jaar en ouder) die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport en onze vereniging, organiseert SSV Robin Hood regelmatig op vrijdagavond introducties tot de schietsport. Iedere derde vrijdagavond in de even maanden met uitzondering van augustus.

Tijdens de introductie krijgt u informatie over de schietsport en de mogelijkheden op onze vereniging. U wordt dan rondgeleid door de accommodatie en u gaat onder begeleiding van een ervaren instructeur schieten. Er wordt klein kaliber (.22) geschoten met pistool, karabijn, revolver en geweer op de 10, 25 en 50 meter banen.
De kosten bedragen € 37,50 per persoon inclusief een kopje koffie, thee of fris.

Speciaal voor de jeugd is er een introductie mogelijk met luchtwapens. Individueel op zaterdagochtend en groepen op afspraak. Kosten voor een introductie voor jeugd zijn €10,00 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Tijdens de introductie kan er ook informatie worden verkregen over het lidmaatschap van onze vereniging.

Wilt u een introductieles aanvragen? Stuur dan een mail aan ofni.[antispam].@ssvrobinhood.nl

Graag in deze mail opnemen; uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en het aantal deelnemers dat de introductieles zal volgen. Uw aanmelding wordt door ons bevestigd en nadere informatie wordt verstrekt.