Kennismaking Schietsport

Schietsport is een unieke combinatie van concentratie, technisch kunnen en fysieke inspanning. De schietsport is een relatief onbekende sport; zo weten veel mensen niet dat dit een Olympische sport is die voor iedereen en voor iedere leeftijd (9 tot 90 jaar) geschikt is.

Schietsport is leuk en wij willen graag de mooie kanten van de schietsport aan u tonen.


Voor mensen (18 jaar en ouder) die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport en onze vereniging, organiseert SSV Robin Hood regelmatig op vrijdagavond introducties tot de schietsport. Tijdens de introductie krijgt u informatie over de schietsport en de mogelijkheden op onze vereniging. U wordt dan rondgeleid door de accommodatie en u gaat onder begeleiding van een ervaren instructeur schieten. De kosten bedragen € 40,00 per persoon.

Speciaal voor de jeugd is er een introductie mogelijk met luchtwapens. Individueel op zaterdagochtend. Kosten voor een introductie voor jeugd zijn €10,00 per persoon.


Wilt u een introductieles aanvragen? Stuur dan een mail aan ofni.[antispam].@ssvrobinhood.nl

Graag in deze mail opnemen; uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast het aantal deelnemers en de namen van deze deelnemers, die de introductieles zullen volgen. Uw aanmelding wordt door ons bevestigd en nadere informatie wordt verstrekt.