Lidmaatschap

Stap 1: kennismakingsgesprek met één van onze bestuursleden. Stuur hiervoor een mail aan ofni.[antispam].@ssvrobinhood.nl met hierin ook uw adres en telefoonnummer.
Als u lid wil worden van onze vereniging dient u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze bestuursleden aan te vragen. Bovendien moet een VOG-verklaring worden aangevraagd.

 

Stap 2: Aanmelden als nieuw lid na positieve VOG.

Stap 3: ballotagetijd inclusief vuurveiligheids- en basistraining.

 

Stap 4: afronding ballotagetijd en toelating als lid (bestuursbesluit).

Verenigingstaken

Robin Hood biedt haar leden een breed scala aan disciplines binnen de schietsport, voor alle leeftijden, van lucht tot groot kaliber en historische wapens. Om dit mogelijk te maken en in stand te houden kan de vereniging niet zonder de hulp van haar leden.

Naast het betalen van contributie is het uitvoeren van verenigingstaken een onderdeel van het lidmaatschap. Dit varieert van onderhoud aan het terrein, gebouw en de installaties, baan- of bardiensten, schoonmaak en allerhande administratieve en ICT-werkzaamheden. Van ieder lid wordt verwacht dat hij of zij minimaal 21 uur per jaar besteedt aan het uitvoeren van deze taken. Het is  eigenlijk altijd mogelijk om iets passends te vinden horende bij uw ervaring en uw talenten.

Contributie (tarieven 2022)

Soort lid Robin Hood KNSA Totaal
Hoofd Lid € 225,00 € 42,50 € 267,50
Lid  (Betaalt KNSA via andere vereniging) € 225,00   € 0,00 € 225,00
Junior-A (18 tot en met 20 jaar) € 155,00 € 22,00 € 177,00
Junior-B (15 tot en met 17 jaar) €   87,00 € 17,00 € 104,00
Junior-C (tot en met 14 jaar) €.  87,00 € 17,00 € 104,00
Entreegeld  € 210,00
Entreegeld Junioren  €   74,50

KNSA-afdracht
De contributiebedragen zijn inclusief KNSA-afdracht.

Opzegging lidmaatschap
Het lidmaatschap van SSV Robin Hood kan alleen schriftelijke worden opgezegd tegen het einde van het lopend kalenderjaar onder inachtneming van een opzegtermijn van één maand. De eventuele opzegging dient de secretaris van de vereniging te hebben bereikt vóór 1 december van het lopend kalenderjaar.

Als er geen schriftelijke opzegging heeft plaatsgevonden vóór 1 december van het lopend kalenderjaar, is het lid de volledige contributie verschuldigd voor het komend jaar.

Aanvullende informatie?
Veel antwoorden op vragen vind u op deze website, maar u kunt ons ook bereiken via e-mail  ofni.[antispam].@ssvrobinhood.nl of één van de bestuursleden.