Zandscheppers gezocht

Geplaatst op 25-02-2022  -  Categorie: Algemeen

We willen de spreuk “lood om oud ijzer” omzetten in “lood in harde valuta” voor onze vereniging. Daarom zijn we begonnen met het zeven van het lood uit het zand van de kogelvangers. Er is hiervoor op ingenieuze wijze een schudmachine gefabriceerd die het zand van het lood kan scheiden. Maar het zand moet hierna wel weer terug in de kogelvangers. Hiervoor worden:

Zandscheppers gezocht.

Leden die mee willen werken aan deze klus kunnen zich melden bij het bestuur of via een mail aan ofni.[antispam].@ssvrobinhood.nl

We rekenen op veel reacties vooral onder de leden die de afgelopen corona sluitingen geen vrijwilligerstaken hebben kunnen uitvoeren. Voor materiaal en bescherming wordt gezorgd.

Er wordt begonnen met de Service Pistol baan. Dit is het middelste 25 meter baanvak. Dit baanvak zal daarom vanaf donderdag 24 februari 2022 niet kunnen worden gebruikt. Hierna volgen de overige 25 meter banen en daarna de 50 meterbanen. We maken onder de mensen die zich aanmelden in overleg een planning. We rekenen op veel aanmeldingen omdat we dan onze banen zo kort mogelijk hoeven te sluiten.