Per direct zijn alle binnensportaccommodaties gesloten tot in ieder geval 19 januari

Geplaatst op 11-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wijnand de Jong

Beste leden van Robin Hood,

Velen van jullie zullen de persconferentie van gisteravond al gezien hebben en begrepen hebben hoe we er voor staan. Ook vanuit de KNSA inmiddels de officiële regelgeving bekend gemaakt. De nieuwe maatregelen zijn hard maar duidelijk:

Per direct zijn alle binnensportaccommodaties gesloten tot in ieder geval 19 januari. Dit geldt dus ook voor Robin Hood. Alle openingsmomenten komen hierbij dus te vervallen en ook de interne competitie is per direct afgesloten.

De enige uitzondering hierop is de opening van de buitenbaan op de zaterdagochtend voor luchtschutters volgens de bekende regels (1,5 meter afstand, vooraf aanmelden bij de coördinator, alleen komen voor de schietbeurt, geen toegang tot het gebouw inclusief de toiletten, etc).

Zodra er in januari nieuwe richtlijnen bekend gemaakt worden welke van invloed zijn of we weer open kunnen dan worden jullie uiteraard direct daarvan op de hoogte gebracht.

Rest ons op dit moment niet veel meer dan jullie allemaal een goede kerstperiode en jaarwisseling te wensen, waarbij we hopen dat we van 2021 voor ons allemaal een beter jaar mogen maken.

Blijf gezond en pas goed op jezelf en je naasten.

Namens het bestuur,

De Secretaris