Beste medeschutters,

 

We mogen vanaf 1 juli 2020, onder voorwaarden, weer helemaal open.

Het is zover! De wapens mogen weer uit het vet! We mogen, als er tussentijds geen gekke dingen gebeuren, per 1 juli 2020 weer helemaal open en nu dus ook weer binnen schieten.

Wedstrijden zijn echter nog niet toegestaan!

We zijn echter wel gehouden aan bepaalde maatregelen om besmetting met het Corona virus te voorkomen. Deze maatregelen zullen worden vastgelegd in een Protocol. Dit protocol zijn wij momenteel aan het opstellen en zal hierna moeten worden goedgekeurd door de gemeente Woerden.

Zodra alles rond is zullen we dit protocol aan iedereen mailen.

We zijn inmiddels gewend geraakt aan de meeste van de regels omdat we die ook in het dagelijks leven al tegen komen. Bedenk hierbij alstublieft dat deze maatregelen niet uitsluitend ter bescherming voor jezelf gelden maar ook om besmetting van anderen te voorkomen. Binnen onze club hebben we leden die vallen onder de zogenaamde risicogroep. Dit kan zijn door leeftijd maar ook door hun gezondheidssituatie of handicap. Door het naleven van de maatregelen kunnen we het ook voor hen mogelijk maken weer veilig en onbezorgd hun geliefde schietsport uit te oefenen.

 

Veranderingen

Als je na een paar maanden onze vereniging weer binnenstapt zullen je een paar zaken direct opvallen. De baancommandantendesk is in overleg met de baancommandanten dusdanig aangepast dat het voor hen veilig is hun werk te kunnen uitvoeren. Ook bij de bar en de toiletten zijn om dezelfde reden diverse maatregelen genomen.

De toegang naar de banen is nu beveiligd. Met je toegangspasje kun je de deur openen.

Ook is er veel aandacht aan het schoonmaken besteed. Hierbij wil ik jullie vragen dit te waarderen door het zo schoon te houden!

 

Nieuwe automatisering

We hebben inmiddels een nieuw automatiseringssysteem “E-Captain” genaamd. De noodzaak over te stappen naar een nieuw systeem zit hem in het feit dat het oude systeem niet meer wordt ondersteund.

Het tekenen van het papieren aanwezigheidsregister is niet meer nodig. Op die plaats staat nu een barcodescanner. Je hoeft hier uitsluitend de barcode van je KNSA-pasje voor te houden en je bent geregistreerd als aanwezig. Supersnel en contactloos!

BELANGRIJK: vergeet niet je KNSA Pas mee te nemen!

Ook de baancommandanten en de barmedewerkers zullen met dit nieuwe systeem gaan werken. Als alles goed gaat zal de administratie sneller en makkelijke gaan.

Met ons nieuwe systeem zijn veel verenigingszaken administratief gekoppeld wat, als we er eenmaal aan gewend zijn, veel tijdswinst zal opleveren. Ook zal het ons in staat zal stellen makkelijk roosters op te stellen, de voorraden te beheren etc. etc.

 

Verenigingstaken

Nu we weer open mogen zullen ook de verenigingstaken weer moeten worden opgestart. Over de inroostering en andere zaken zullen jullie binnenkort separaat worden geïnformeerd door de betreffende coördinatoren. Met klem wil ik jullie vragen op tijd te komen en als je niet kunt tijdig een vervanger te regelen om te voorkomen dat we als gevolg van het feit dat je niet bent komen opdagen we niet open kunnen en je hiermee je medeschutters ernstig dupeert.

 

SSV Robin Hood in actie voor de gezondheidszorg

In het kader van “SSV Robin Hood in actie voor de gezondheidszorg” gaan we in samenwerking met spoedeisende hulp arts en lid van Robin Hood Gor Khatchikyan een mooie avond of middag voor hem en zijn collega’s van het Antonius ziekenhuis organiseren. De actie heeft een bedrag van rond de € 1.500 en daarnaast ook nog een mooie voorraad munitie opgeleverd. Zoals al eerder vermeld willen we ze een mini seminar over de verschillende wapens en munitie aanbieden en vervolgens de banen op om te schieten. Dit alles om onze waardering te uiten naar de enorme inspanningen die de zorgmedewerkers hebben getoond tijdens de top van de coronacrisis.

 

Ik ben blij dat ik nu eindelijk kan melden dat we weer open kunnen. Wat mij betreft is dit dan ook het laatste Corona korreltje. Ik hoop jullie snel weer te kunnen zien en spreken bij Robin Hood en daarbij de vertrouwde schoten weer te horen op onze mooie schietbanen.

 

Namens het Bestuur

 

Wijnand de Jong

Interim-Voorzitter SSV Robin Hood.