Beste medeschutters,

Vrijdag de dertiende!!! Het kan snel gaan.

Gisteren de maatregelen aangaande het Coronavirus aangekondigd en nu alweer een update.

We gaan dicht tot minimaal 31 maart 2020

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft het KNSA-bestuur besloten, mede op advies van sportkoepel NOC*NSF en het RIVM, om met onmiddellijke ingang alle onder auspiciƫn van de KNSA te organiseren activiteiten af te gelasten tot en met in ieder geval 31 maart 2020.

Dat betekent dat wedstrijden zoals Afdelings- en Districtskampioenschappen, opleidingen, cursussen, bijeenkomsten, enzovoorts, tot die datum geen doorgang zullen vinden.

In navolging daarop, adviseert het KNSA-bestuur tevens alle bij haar aangesloten schietsportverenigingen hun verenigingsactiviteiten per direct, in ieder geval tot en met 31 maart aanstaande, af te gelasten.

Het gevolg hiervan is ook dat het regionale schietsportevenement Schietsport-REGIONAAL in District 1, dat begin april op 3, 4 en 5 april aanstaande zou plaatsvinden, geen doorgang zal vinden, zo is besloten in overleg met het desbetreffende districtsbestuur.

Het bestuur van de KNSA is zich ervan bewust dat met deze maatregel wedstrijdschutters gedupeerd kunnen worden in verband met ranking en kwalificatie voor andere wedstrijden. De KNSA zal, in overleg met de Technische Commissies en de districtsbesturen, in de komende tijd bezien op welke wijze de negatieve consequenties daarvan tot een minimum beperkt kunnen worden.

Het bovenstaande advies van de KNSA volgen wij.

We zullen proberen via alle middelen onze leden hiervan op de hoogte te brengen. Maar schroom niet via bijvoorbeeld je eigen social media groepjes dit ook kenbaar te maken om hiermee te voorkomen dat mensen voor een dichte deur komen te staan.

Namens het Bestuur wensen wij jullie allemaal veel sterkte in deze bijzondere tijd.

Wijnand de Jong

Interim-Voorzitter SSV Robin Hood.