Zondag 11 november:
SSV Robin Hood kijkt terug op een gezellig verlopen (Hunter) Field Target wedstrijd waar de deelnemers onderling er een sportieve, spannende wedstrijd van hebben gemaakt. Gedurende de wedstrijd was het nog even flink spannend maar uiteindelijk is één van onze leden er in geslaagd de overwinning binnen te halen.
Dit resultaat was genoeg om ook in het eindklassement over het afgelopen jaar een sprongetje te maken en daarmee weet hij te klimmen van de vierde naar de derde plaats.
Een hele mooie prestatie en een fijne afsluiter van het (H)FT-seizoen.

Zondag 18 november:
Afgelopen zondag hebben we weer de wedstrijd Woerden Trophy georganiseerd. Het was weer een gezellige dag met een behoorlijk aantal schutters. De wedstrijd wordt liggend geschoten met de befaamde .30M1 karabijn op de afstand 25 en 50 meter. Voor elke afstand heb je 40 minuten de tijd en worden er 30 schoten gelost.
De .30M1 karabijn is een lichtgewicht wapen met een kleine terugslag door de relatief kleine patroon die verschoten wordt (een soort dunne 9mm patroon). Hierdoor zijn de .30M1 disciplines ideaal voor mensen die moeite hebben met een zwaar lucht- of groot kaliber geweer. Voor de uitslagen van de wedstrijd kun je kijken op:
Uitslag Woerden Trophy .30M1

Dank aan de organisatie en de deelnemers die er weer twee geslaagde evenementen van hebben gemaakt!