Beste medeschutters,

Iedereen is inmiddels wel doordrongen van het feit dat het Coronavirus een grote impact heeft op onze samenleving, onze families, ons persoonlijke leven en ook op onze vereniging.

Strengere maatregelen

De overheid heeft gisteren weer nieuwe en strengere maatregelen afgekondigd.

Voor ons als SSV Robin Hood betekent dit dat alle:

Activiteiten en evenementen tot minimaal 1 juni 2020 niet door gaan. 

Activiteiten

Alle activiteiten en evenementen zoals wedstrijden, kampioenschappen, opleidingen, cursussen, bijeenkomsten enzovoorts worden tot deze datum afgezegd. Ook de datum voor de Algemene ledenvergadering is door deze omstandigheden nog moeilijk te plannen. Zodra wij meer zekerheid hebben zullen wij hiervoor een passende datum prikken en u vanzelfsprekend tijdig informeren.

Introductie avond

We hadden weer een leuke club mensen die zich hadden aangemeld voor de inmiddels beroemde introductie avond van Bert van Aanhold en zijn helpers. Hij heeft deze potentiële leden helaas ook moeten melden dat hun introductie in de schietsport zal moeten worden verschoven naar een later tijdstip. We zullen proberen tussentijds via mail contact met ze te onderhouden om hun enthousiasme en interesse in de schietsport niet verloren te laten gaan.

Sluiting SSV Robin Hood tot en met 6 april 2020

Er is nog geen definitief besluit genomen omtrent de sluiting van schietsportverenigingen en schietsportaccommodaties. De verplichte sluiting tot en met 6 april 2020 blijft van kracht. Wij houden er ernstig rekening mee dat deze datum zal worden verlengd.

Spik & Span

Wat ik al wel kan zeggen is dat als we weer open mogen de vereniging er Spik & Span uit zal zien. Marcel is met zijn tomeloze energie bijna dagelijks aan het werk om dit te verwezenlijken. De lente is weer begonnen en daarmee ook het groeiseizoen. Thijs blijft zich inspannen de boel om en rond de vereniging bij te houden en alles wat groeit en bloeit in toom te houden.

Ideeën

We kunnen deze tijd wellicht gebruiken om na te denken over mogelijke nieuwe ideeën voor onze vereniging. Ik nodig jullie dan ook graag uit met ons mee te denken en de aan jullie creatieve brein ontsproten ideeën, liefst via mail, deze met ons te delen.

Ideeën en/of vragen kun je mailen naar .

Probeer niet besmet te raken of anderen te besmetten. Denk aan de inmiddels beroemde 1,5 meter afstand en de andere maatregelen. Voor diegene die onverhoopt toch geraakt zijn of worden door het coronavirus heel veel sterkte de komende tijd.

Namens het Bestuur

Wijnand de Jong

Interim-Voorzitter SSV Robin Hood.